• Snart bliver der stille
  • Snart er dette fortid

Nye datoer til kalenderen

VSK holde klubaften den 6. februar med emnet “Sejllas i hårdt vejr” alle VBK’er er velkommen, se http://vallensbaek-sejlklub.dk/klubaften-sejlads-i-haardt-vejr/

Hjælp vi mangler hjælpere til Tirsdagssejlads i VSK

Hej VBKer,

I Vallensbæk sejlklub sejler vi hver tirsdag aften en kapsejlads. Til dette har vi et kompetent hold af dommer og tidstagere, men ind i mellem mangler vi 1-2 friske personer som kunne have lyst til at have 1. parket til vores sejlads. Det kræver ingen specielle kundskaber, men hvis du kan begå dig på en motorbåd og hjælpe med at hive et anker op, notere tider, og bare elsker at komme ud på vandet, er det måske noget for dig.

Du behøver ikke at binde dig for en hel sæson , men vi vil gerne have en vis form for stabilitet.

Vi sejler hver Tirsdag fra Maj måned til og med September. Der er dog ferie i Juli måned.

Vi råder over en stabil overdækket følge båd (som dog ruller noget i store bølger ved på lands vind)

Hvad kan du få ud af det !

Mulighed for at opleve spænende sejlads på nærmeste hold.

Fantastiske foto mulighedder

Mulighed for at lære dine havne kamerater fra VSK at kende

Lejlighed til at komme på havnen hver Tirsdag

Hvis det er noget for dig , så kontakt mig for yderlige information

Mvh Morten Vinther

mortenvinther7@gmail.com

Strikkecafe.

Tirsdag den 9. oktober er der strikkecafe i juniorhuset. Jette Simonsen er tovholder, alle VSK og VBK’er er velkomne. Det er kl. 19.00 og der bliver ikke kun strikket- snakken går livligt og verdensssituationen bliver vendt.