• Snart bliver der stille
  • Snart er dette fortid

Vallensbæk Båd Klub (VBK) og Vallensbæk Sejl Klub (VSK)

Indbyder lørdag d. 11. maj 2019 til

******************************

FISKEKONKURRENCE og ”VIL DU SE MIN BÅD”

Man kan deltage i begge arrangementer, eller bare det ene hvis man har lyst til det.

Dagens program – Fiskekonkurrence

Kl. 08.00 Vi starter i VBK’s klubhus med morgenbord og en lille en til halsen.

Der kan købes lodsedler og der er fine præmier.

Cirka kl. 09.00 sejles der ud og fiskeriet kan starte.

Nogen siger at der er lige så mange fisk inde i havnen som ude i Køge Bugt!!!

Derfor har vi fået særlig tilladelse til at fiske fra bro R hele dagen.

Nogle af VSK’s følgebåde vil ligge ved broen,

og der vil være mulighed for at sejle ud med disse både. (Efter ”først til mølle” princippet.)

Præcis kl. 15.00 er der indvejning af fiskene ved VBK’s klubhus.

Der er præmier i flere grupper, største fisk, ”ubestemmelig” fisk og meget andet.

Efter præmieoverrækkelse spises grillpølser.

Pris pr. person kr. 75,00 – for morgenmad, præmier og grillpølser.

Tilmelding

Inden lørdag d. 4. maj 2019 til Per Nørgaard wrx07423@gmail.com mobil 26 78 68 58

*****************************

Samme dag inviteres også til

VIL DU SE MIN BÅD”

Kl. 13.00 til kl. 17.00

Området mellem søsætningskajen (ved den nye kran) og servicebroen.

Har du lyst til at vise din båd frem, har du ingen båd, eller er du måske bare nysgerrig og har spørgsmål omkring både eller sejlads, glæder vi os til at se dig til dette hyggelige arrangement. Her kan du få en hyggelig snak med andre klubmedlemmer, og måske blive inspireret.

Aktivitetsudvalget fra VSK byder på en ”moleøl”, mens vi snakker med hinanden på kryds og tværs af bådene.

Arrangementet er gratis, og efter vi har set hinandens både vil der blive tændt op i grillen ved VSK’s klubhus til fællesspisning, hvor du selv medbringer mad og drikkevarer. Grillen tændes kl. 17.00

For at have en ide om hvor mange både der deltager, må du/I gerne tilmelde jeres båd inden 4. maj.

Send en mail eller sms med bådnavn og bådtype til Julie på bobbijulie@yahoo.com eller 26788836

Hjælp vi mangler hjælpere til Tirsdagssejlads i VSK

Hej VBKer,

I Vallensbæk sejlklub sejler vi hver tirsdag aften en kapsejlads. Til dette har vi et kompetent hold af dommer og tidstagere, men ind i mellem mangler vi 1-2 friske personer som kunne have lyst til at have 1. parket til vores sejlads. Det kræver ingen specielle kundskaber, men hvis du kan begå dig på en motorbåd og hjælpe med at hive et anker op, notere tider, og bare elsker at komme ud på vandet, er det måske noget for dig.

Du behøver ikke at binde dig for en hel sæson , men vi vil gerne have en vis form for stabilitet.

Vi sejler hver Tirsdag fra Maj måned til og med September. Der er dog ferie i Juli måned.

Vi råder over en stabil overdækket følge båd (som dog ruller noget i store bølger ved på lands vind)

Hvad kan du få ud af det !

Mulighed for at opleve spænende sejlads på nærmeste hold.

Fantastiske foto mulighedder

Mulighed for at lære dine havne kamerater fra VSK at kende

Lejlighed til at komme på havnen hver Tirsdag

Hvis det er noget for dig , så kontakt mig for yderlige information

Mvh Morten Vinther

mortenvinther7@gmail.com

Strikkecafe.

Tirsdag den 9. oktober er der strikkecafe i juniorhuset. Jette Simonsen er tovholder, alle VSK og VBK’er er velkomne. Det er kl. 19.00 og der bliver ikke kun strikket- snakken går livligt og verdensssituationen bliver vendt.