• Snart bliver der stille
  • Snart er dette fortid
  • Ny kran på plads

Havnen er for alle!

Vallensbæk Havn inviterer alle til Havnens Dag lørdag den 25. maj fra 10-16. Kom og
oplev alle de mange spændende måder, du kan bruge vandet og din lokale havn på.
Hos fritidsfiskerne kan børnene klappe en fisk og prøve lykken som krabbefiskere. De lidt
ældre kan komme med deres jævnaldrende fra sejlklubbens juniorafdeling ud og sejle i
optimistjolle, og sejlklubben inviterer voksne og familier på ture i skolebådene.
Hos kano- & kajakklubben kan du prøve at ro i kajak, og ved Tanghusene på landsiden af
havnen indvier klubben og ungdomsskolen SUParadise, der skal lokke vallensbækkerne til
at prøve kræfter med stand-up paddle board – SUP, den nye, meget populære vandsport.
I bådeklubbens muntre kabys kan I konkurrere om at smadre mest muligt porcelæn og
gøre fund i loppemarkedet.
Dykkerne fortæller, hvordan det hele ser ud under vand og demonstrerer deres udstyr.
Vallensbæk Modelskibs Klub viser deres flot detaljerede modelskibe frem og sejler med
dem – se f.eks. en lille modelbugserbåd slæbe afsted med en voksen mand i kajak!
Melder sult og tørst sig, er der foodtrucks på Havnens Dag Torvet, hvor man kan få noget
at spise og drikke – nyde en smagsprøve fra Nørrebro Bryghus.
Havnens Dag er en del af Vild med vand-projektet og afholdes samtidig i omkring 100
havne over hele landet.

Opfordring til Østrogenfri sejlads med kammeratligt samvær

Se også filmklip fra tidligere sejladser, optaget og redigeret af Keld Simonsen på dette link:

En kort beskrivelse af turen, som i år bliver 16 gang vi søger friheden, i nogle dage helt for os selv.

Planlagte dage er 10, 11 og 12 September 2019.

Der er tale om et åbent arrangement og sejlbåde fra begge klubber er velkommen.

Vi spiser på de lokationer vi sejler til, men det skal understreges, at hver båd sørger for eget skib mht. proviantering, drikkevarer og andre fornødenheder. Husk også kul til gril mm. hvis menuen er valgt til dette.

Alle signalet gives fra PIL II. (Fælles startsignal dag 1 gives ud for Bro Q i Vallensbæk havn kl. 09:30).

Sejladserne de tre dage, planlægges efter vejrforholdene, med udgangspunkt i plan A som følger:

1. Første dag sejler vi til Lomma i Sverige, øst om Saltholm.

Vi laver en opsamling med genstart kort efter Øresundsbroen.

Vi mødes ved tankanlægget ved bro A og eller ved Service flydebroen overfor kl. 08:00 for nærmere information, kaffe samt en lille èn. Hver båd medbring også her, selv det fornødne til egen besætning

Husk også madpakker og morgenmad til dagen derpå

1. Anden dag sejler vi til Dragør, med stop og opsamling ved et passende mærke, mellem Saltholm og Flakfortet. Vi spiser, hygger og håner igen sammen ved aftenstid og til morgenmad dagen derpå.

Husk også frokostmadpakker til sejlturene

1. Vi sejler til Vallensbæk havn, med mellemstop og opsamling ved Sydkosten ud for Dragør rev.

Husk også frokostmadpakker til disse to etaper

Erik Christensen PIL II

Mobil 24444987

Hjælp vi mangler hjælpere til Tirsdagssejlads i VSK

Hej VBKer,

I Vallensbæk sejlklub sejler vi hver tirsdag aften en kapsejlads. Til dette har vi et kompetent hold af dommer og tidstagere, men ind i mellem mangler vi 1-2 friske personer som kunne have lyst til at have 1. parket til vores sejlads. Det kræver ingen specielle kundskaber, men hvis du kan begå dig på en motorbåd og hjælpe med at hive et anker op, notere tider, og bare elsker at komme ud på vandet, er det måske noget for dig.

Du behøver ikke at binde dig for en hel sæson , men vi vil gerne have en vis form for stabilitet.

Vi sejler hver Tirsdag fra Maj måned til og med September. Der er dog ferie i Juli måned.

Vi råder over en stabil overdækket følge båd (som dog ruller noget i store bølger ved på lands vind)

Hvad kan du få ud af det !

Mulighed for at opleve spænende sejlads på nærmeste hold.

Fantastiske foto mulighedder

Mulighed for at lære dine havne kamerater fra VSK at kende

Lejlighed til at komme på havnen hver Tirsdag

Hvis det er noget for dig , så kontakt mig for yderlige information