• Et sjælent dyr i Danmark

Forskelligt.

Datoer til kalenderen.

Affald.

Indtil de både, der står på asfalten omkring VBK’s klubhus samt på asfalten på Krabben fra slæbestedet og hen til miljøhuset er blevet sat i vandet, er to af miljøhusene lukket. Skraldebilen kan ikke komme derhen, så LAD VÆRE MED AT STILLE AFFALD UD FORAN DE LUKKEDE MILJØHUSE – BRUG CONTAINERNE OVERFOR HAVNEKONTORET/JUNIORHUSET.

Sæsonstart forhåbentlig.

Hvis, såfremt og ifald – at vi får lov af myndighederne til at samles igen, så holder vi standerhejsning den 11. april kl.14.00 med ristede pølser samt en øl/vand.

Vi er ved at undersøge om der stadig er interesse for en fiskekonkurrence til afholdelse den 09. maj ( så håber vi at hornfiskene er kommet ).

Den 20. maj holder vi arbejdsdag ved klubhuset. Det er arealerne omkring klubhuset, der skal have en omgang. Der skal fjernes ukrudt, de udendørs borde skal vaskes og evt. behandles.

Der er også et lille projekt med en stensætning som vi kan gå og hygge lidt med i fællesskab.

Udvidelse af landarealet.

CG Jensen er nået pænt langt med arealudvidelsen.

Kort efter nytår så der således ud, da de gik i gang med at fjerne den gamle L-bro.

Nu er landarealet stort set færdig – der mangler lidt smukkesering med lamper og lidt grønt. Stien omkring arealet kan vi ser her og pontonerne til flydebroen er ved at blive læsset af. De bliver sat i vandet en efter en og forbundet samt sejlet på plads. Fortøjningspælene er banket og det er godt at de er nået så langt for søsætningen nærmer sig med hastige skridt og så skal vi selv bruge vej og areal.

Forskelligt

Siden sidst har vi haft en streng frostperiode. Mange både har ligget i vandet denne vinter. Her følger nogle billeder fra de dage da vi befandt os i dybfryseren. Søren Møller har været rundt med cameraet – først fra Bøgeskoven havn, hvor en bådejer nok burde have banket is af. Bøjerne har fået en kold ”overfrakke” på.

Fantastisk hvor hurtigt røgvand kan blive til et ispanser. I Bøgeskoven har en kraftig pålandsvind sendt sprøjtevand ind over molen og ned på bådene.

På næste side hygger vinterbaderne sig – på spanden er de ikke – men på tønden.

Vinterbadeklubben

Som overgangsbillede til noget lidt varmere er her en flok pingviner, der skal på stranden for at få en badetur. Billedet er fra Falklandsøerne.

( der har Søren Møller ikke været ).

Så sommerligt kan Vallensbæk Havn se ud i en fantastisk dag i februar måned.

Foto: Jørgen Simonsen

Datoer til kalenderen.

Søndag den 11. april kl. 14.00 – standerhejsning.

Søndag den 09. maj – fiskekonkurrence.

Torsdag den 20. maj – arbejdsdag ved klubhuset.

Alle dage med forbehold for restriktioner mv.

– o0o –