Seneste nyhedsbrev

Broer og kran.

Diverse.

Datoer til kalenderen.

Opråb og efterlysning af frivillige VBK medlemmer.

Bestyrelsen i VBK har aftalt med VSK, at vi indgår et samarbejde med nogle fælles arrangementer, mest af social art. Da bestyrelsen ikke alene kan overkomme at planlægge og arrangere alle de påtænkte ideer, søger vi frivillige, der kan hjælpe med et eller flere arrangementer. Det kræver ikke den store indsats pr. gang, og der er selvfølgelig back up fra bestyrelsen.

Mange af jer har efterlyst flere arrangementer, og nu har i mulighed for, at bakke klubben op med jeres indsats og en hjælpende hånd. Husk det kun kan lade sig gøre med hjælp fra jer.

De arrangementer vi har i tankerne er blandt andet: bankoaften, ”pudsemadder” hvilket bety-der, at der er mulighed for at smøre sine egne rugbrødsmadder, medens båden bliver forårs-klargjort. Fiskekonkurrence, åben båd dag – hvor vi ser på hinandens både, fredagsbar, Havnens dag, loppemarked, Filmaften, Havnerundfart i september, jubilæumsfest, filmaften og VBKs arbejdsdag.

Vil du høre mere eller blot melde dig som frivillig hjælper til et eller flere arrangementer, så kontakt formanden Per Nørgaard, tlf. 2678 6858 eller mail: wrx07423@gmail.com

——————————

VSK søger frivillige hjælpere – læs deres indlæg herunder.

Hjælp vi mangler hjælpere til Tirsdagssejlads i VSK

Hej VBK’er.

I Vallensbæk sejlklub sejler vi hver tirsdag aften en kapsejlads. Til dette har vi et kompetent hold af dommer og tidstagere, men ind i mellem mangler vi 1-2 friske personer som kunne have lyst til at have 1. parket til vores sejlads. Det kræver ingen specielle kundskaber, men hvis du kan begå dig på en motorbåd og hjælpe med at hive et anker op, notere tider, og bare elsker at komme ud på vandet, er det måske noget for dig.

Du behøver ikke at binde dig for en hel sæson, men vi vil gerne have en vis form for stabilitet.

Vi sejler hver tirsdag fra Maj måned til og med september. Der er dog ferie i juli måned.

Vi råder over en stabil overdækket følge båd (som dog ruller noget i store bølger ved på lands vind)

Hvad kan du få ud af det !

Mulighed for at opleve spændende sejlads på nærmeste hold.

Fantastiske foto muligheder

Mulighed for at lære dine havne kammerater fra VSK at kende

Lejlighed til at komme på havnen hver tirsdag.

Hvis det er noget for dig, så kontakt mig for yderlige information

Mvh Morten Vinther

mortenvinther7@gmail.com

Forårsklargøring.

Som alle, der har været på havnen efter at optagningen er afsluttet, kan konstatere, er der i år ekstraordinært mange både på land.

Det kan nok give lidt udfordringer når vi skal i vandet igen.

Det vil være nemt nok hvis bådene – specielt i starten – skal sættes i vandet i omvendt rækkefølge i forhold til optagningen, det vil sige første række først osv. – men så nemt går det nok ikke ( siger erfaringen ).

Der er næsten altid en eller anden, der ikke er klar, selv om vedkommende står i første række og så skal der rokeres – men hvordan gør man lige det, når der kun er meget lidt plads at sætte de både på der mangler lidt i klargøringen.

Så derfor må vi håbe på et godt forår, hvor det er muligt at starte klargøringen i marts måned, for de der skal først i vandet og være forstående for at det kan være nødvendigt at ens båd bliver flyttet, hvis man ikke lige er klar når det er ens tur.

Inden for den næste måneds tid vil I modtage besked om hvornår I hver især er sat til at skulle i vandet. Primært ud fra den søsætningsperiode I har oplyst da I kom på land (A, B, C eller D ), men også med hensyntagen til placeringen af de både der kom op ”i sidste øjeblik”.

Broer og kran.

Zøllner arbejder ihærdigt for kommunen med at få gjort de 2 broer og brorør færdige. Det ene ved søsætningskajen er færdigt, men med det andet var der en udfordring med gennemsejlingshøjden. Kommunen havde lovet en bestemt frihøjde og Kano og Kajakklubben konstaterede at den ikke var blevet overholdt. Derfor skulle der arbejdes lidt mere, men nu håber vi at det er på plads.

På stykket fra indkørslen og til søsætningskajen er der gravet op lige p.t. – det skyldes trækning af strøm til den nye kran. Den skal bruge lidt mere spænding end Duracell batterier kan levere.

Når gravearbejdet er overstået, kan vi se frem til at Morten kommer og monterer den nye kran. Den skal sådan set ”bare” skrues på det færdige fundament med en svensknøgle der er noget større end dem vi selv har i værktøjskassen.

Diverse

Skal børnene have en legeplads i baghaven er her et forslag – set i Dragør sommeren 2018. Det kan man da kalde for udnyttelse af de tilstedeværende ressourcer.

Svært at finde en mere idyllisk og bedre beskyttet ankerplads end denne ? Hvis I vil have koordinaterne må vi nok konstatere at det er lidt vel langt væk til en weekendtur (Norge ).

Dato til kalenderen.

Søndag den 07. april – standerhejsning kl. 14.00.

Lørdag den 11. maj kl. 07.00 – fiskekonkurrence ( mere info følger senere ).

Søndag den 12. maj – arbejdsdag i klubben.

Lørdag den 25. maj – havnens dag og maritimt loppemarked.

Søndag den 23. juni – Skt. Hans – forhåbentlig uden afbrændingsforbud, så vi både kan starte grillen og se bål og fyrværkeri.

– o0o –