Seneste nyhedsbrev

Diverse.

Datoer til kalenderen.

Klubhus renovering.

Det skrider hurtigt fremad. Dagen efter man har taget et billede er det forældet – men her er et historisk billede ( kun nogle få dage gammelt ) fra indgangspartiet, hvor automaten skal stå.

I skrivende stund ( 19.10. morgen ) er der opsat gipsloft – vægge og loft er spartlet og slebet – og senere på dagen påbegynder et malerhold arbejdet

Diverse

Når journalister mangler stof kalder de det agurketid – men på denne årstid må det hedde græskartid.

Mangt og meget bliver importeret fra udlandet – f.eks. Halloween – der kommer fra USA.

I Birkegårdshaverne, der ligger på vestsjælland, gør de meget ud af den tradition. Hele haven er pyntet op med græskar i form af mange figurer, med græskarhoveder. Uhygge skal der også være, så der er rigeligt med spindelvæv og flagermus, hekse og skeletter.

Kikker man op er der ”rovdyr” i træerne – den her var nu meget kælen da den kom ned.

Fisk er der også, men det er forbudt at smide snøren ud.

Datoer til kalenderen.

Søndag den 03. november kl. 14.00 – standeren tages nedsæsonen er slut og de fleste af bådene er på det tidspunkt kommet på land. Øl, vand og ristede pølser.

Tirsdag den 26. november kl. 18.30 – Generalforsamling – den bliver holdt i vores eget klubhuset hvis det er færdigt, men hvis vi ikke er klar har vi fået lov til at låne Sejlklubbens klublokale.

28. november kl. 18.00 – banko med spisning – fælles med VSK og i deres klublokale over Krabben. Invitation er udsendt – husk tilmelding til spisningen. Spisning koster 100 kr. Banko 50 kr. for 10 spil.

Søndag den 08. december kl. 13.00 – sildebord – (for silde”allergikere” finder vi et alternativ ) – øl/vand/snaps – indbydelse fremkommer senere.

– o0o –