• Et sjælent dyr i Danmark

Datoer til kalenderen.

Vinterklargøring.

Klubaktivitet tirsdag den 26. oktober kl. 19.00 -22.00

Aftenens emne er klargøring af båd og motor.

Enten båden skal på land eller blive i vandet hele vinteren så skal der foretages en klargøring til den kolde årstid.

Kom og hør hvordan du gør det. Mød dine klubkammerater og få en god aften med kaffe og kage m.m.

Har du allerede et spørgsmål om klargøringen, så send det til Lennart på jetteoglennart@gmail.com inden den 20. oktober så kan du få et fyldestgørende svar den 26. oktober.

Sensommerfest.

Den 04. september var der sensommerfest i klubben. 55 glade medlemmer deltog og havde en dejlig aften. De der var med til at renovere klubhuset blev bedt om at tage en flaske vin med hjem som en anerkendelse og tak for indsatsen. Er du en af dem, men glemte at få en flaske vin med hjem, så tag fat i en fra bestyrelsen, så vi kan få det bragt i orden – du skal jo ikke snydes.

Fin opdækning – klar til at modtage de deltagende.

Arbejdsdag ved klubhuset.

Vi tager lige en omgang mere den 16. september i perioden 13 – 18, så såvel arbejdsramte som andre har mulighed for at være med.

Vi skal have pudset vinduer, fjernet spindelvæv, renset tagrende nedløb i hjørnerne på taget, fordelt de sidste nøddesten samt malet vindskeder.

Der vil være en arbejdsleder til stede.

Nye sejladsregler.

Fra den 15. september 2021 gælder lokale regler for motorbåde, vandscootere, jetski, brætsejlere mv. inden for 300 m fra kysten i Københavns Vestegns Polikreds.

Kort fortalt går reglen ud på at der skal sejles venkelret ud fra land og først efter 300 m må der sejles på tværs/langs kysten.

Hele regelsættet er vedhæftet.

Forskelligt

Glemt løbehjul i cykelstativet ved klubhuset.

I ret lang tid ( se efoi’en der er vokset op gennem forhjul og har snoet sig omkring styret ) har den stået parkeret – låst fast med 3 låse – så den fjernes ikke så let. Er det din – og har ikke kunnet finde den – så ved du nu hvor den står.

Glemt løbehjul.

Yellow submarine i mini format eller ?

Da jeg så den på en gæstebåd kom jeg til at tænke på den gemle Beatles sang – Yellow Submarine.

Aftenbillede fra Køge Marina. Deres redningsstiger er forsynet med solceller, der samler strøm om dagen og lyser når det er blevet mørkt.

Foto: Edna Braase Rasmussen

Fra serien – det er noget min mand selv har lavet – er denne båd ”knipset” i Køge Bugt.

Hjælpsomheden er stor i Køge.

Kan du ikke huske hvad der skal i aftenens coctail, kan du smutte op til Ankerstedet, hvor du kan se opskriften udenfor.

Der har lige været bådudstilling i Ishøj.

Hallberg-Rassy viste deres 40C model. Rigtig flot båd – og der var messerabat. Hvis man kunne vente med at købe den til sidst på efteråret kunne den erhverves for 8 mill. – svenske altså, men ville man sikre sig den nu, kostede den 9 mill.

Men da vores bådplads er for smal måtte vi takke nej.

Kistebænk med god stuveplads – glemte at spørge om der også var lys dernede.

Datoer til kalenderen.

16. september – kl. 13.00 -> 18.00 – arbejdsdag ved klubhuset. Alle er velkomne.

26. oktober kl. 19.00 –> 22.00 – tips og tricks til vinterklargøringen.

07. november kl. 14.00 – standernedhaling – med de traditionelle ristede pølser samt øl/vand.

18. november kl. 18.30 –> 20.30 dialogmøde i havnen.

05. december – julestue.

Alle dage med forbehold for evt. restriktioner mv.

– o0o –