Seneste nyhedsbrev

Diverse.

Datoer til kalenderen.

Kontingent og efterlysning.

Tak til de mange der heldigvis allerede har betalt kontingent for 2019. Kontingentet forfaldt til betaling den 1. februar 2019.

DESVÆRRE er der nogen der endnu ikke har betalt. Det må I meget gerne få bragt i orden snarest. Inden længe bliver der udsendt anden rykker med et gebyr på kr. 100 oveni og det er da ærgerlige penge at skulle af med.

EFTERLYSNING – jeg har modtaget 2 indbetalinger jeg ikke kan placere.

I den ene er der på alle 4 adresse linjer et punktum. Har du betalt men modtager alligevel en rykker, så henvend dig til kassereren. Jeg har mulighed for at se om det er den rigtige der henvender sig.

En anden indbetaling kommer fra: yasar aydin veggitalia. Indbetalingen kommer muligvis fra en der har delt bådplads og hvor det her navn ikke figurerer i klubbens kartotek. Oplys venligst medlemsnummer og/eller bro og plads.

Info til jbs2@simonsen.mail.dk eller på 2488 1641 hvor der kan indtales besked, hvis jeg ikke lige skulle være ved telefonen.

Forårsklargøring og mad

Den 30. + 31. marts vil vi forsøge at levere ”pudsemadder” – og hvad er så det – jo, hvis du har travlt med at gnubbe og gnide på båden inden den skal i vandet, kan det være at sulten melder sig og så får du mulighed for at gå ind i klubhuset og smøre dig et par håndmadder.

Det er gratis, men det kræver at du melder dig til, af hensyn til indkøb.

Tilmelding til Per Nørgaard, tlf. 2678 6858 eller mail: wrx07423@gmail.com

Vi kan også bruge en enkelt eller to der vil købe lidt pålæg og brød med når de alligevel skal i havnen og vil sætte det frem og rydde af. Resterne skal ikke stå frit fremme.

Kran – indvielse.

I uge 11 blev havnens nye søjlekran monteret, testet og godkendt af myndighederne. Den har prøveløftet 40 tons over land og 30 tons over vandet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag den 17. marts var der indvielse på søsætningskajen. Formanden havde bestilt godt vejr – solen skinnede, men han havde glemt at afbestille blæsten. Det bevirkede dog at vi så kunne se, at den – i blæsevejret – og uden besvær – kunne løfte en båd fra stativet, ud over vandet samt tilbage i stativet.

Prøveløft med 30 tons.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indvielse på kajen. Grundet blæsten blev kran – se – kagen og Asti indtaget i VBK’s klubhus, hvor godt halvdelen af de over 100 fremmødte også kunne spise ristede pølser indendørs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er kraftigt grej. Da de 4 motorer kan styres separat er det muligt at hæve eller sænke båden både sideværts ( godt hvis den har slagside når den kommer op og skal placeres lige i stativet) og i længderetningen ( stævnen op eller ned, så vandet kan rende af. Der skulle jo nødigt samle sig en stor sø på dækket ).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her holder formand Søren fin tale – stående på fundamentet og døber kranerne – elefanten og strudsen. Den sidste kommer om en god uges tid, så den er klar til masterne skal sættes på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asti og kransekage, der i dagens anledning udtales ”kran – se – kage”, parat til gæsterne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så blev der ”guffet” 120 frankfurter.

Havnekontingent 2019

På grund af en cifferfejl i opkrævningsfilen til NETS, er de sædvanlige opkrævninger på havnekontingent ikke blevet udsendt i år. Det gælder både de der plejer at få trukket kontinget via PBS samt de der får en opkrævning på papir. Vi skal derfor selv sørge for at få betalt kontingentet – enten til havnens konto i Nordea Reg. nr. 2217 Konto nr. 5130030071 eller på havnekontoret.

Tekst: her skal i skrive jeres havnenr og eller Bro og pladsnummer – også gerne navn på indbetaler.

Her er priserne på de forskellige plads kategorier:

Kr.   5.520,00 – Kat 0

Kr.   5.900,00 – Kat 1

Kr.   6.490,00 – Kat 2

Kr.   6.840,00 – Kat 3

Kr.   7.870,00 – Kat 4

Kr.   8.500,00 – Kat 5

Kr.   9.430,00 – Kat 6

Kr. 11.590,00 – Kat 7

Diverse

På bagsiden af en vindmølle dannes der turbulens. Den kan normalt ikke ses, men hvis tågen ligger i den rigtige højde og man sidder i et fly, så kan man tage et specielt billede – her fra vindmølleparken ved Anholt.

Vejr-arkivet – Marts måned var både våd og blæsende.

Så nu vil vi godt have forårsvejr med pil op ad.

(Kunne det være her de tre små grise boede og Store stygge Ulv, der har været forbi ?)

Dato til kalenderen.

30. + 31. marts – ”pudsemad”. Er du i gang med klargøring af båd og trænger til en håndmad, så kan du få en sådan i klubhuset, men af hensyn til indkøb er der tilmelding. ( til Per Nørgaard tlf. 2678 6858 )

Mandag den 01. april kl. 18.30 – ekstraordinær generalforsamling i havnen.

Holdes i VBK’s klubhus.

Torsdag den 04. april – banko. Har du erfaring med banko kan vi godt bruge et par frivillige hænder – intet gør sig selv.

Søndag den 07. april – standerhejsning kl. 14.00.

Lørdag den 11. maj kl. 07.00 – fiskekonkurrence samt ”Vil du se min båd” ( se medfølgende indbydelse ).

Søndag den 12. maj – arbejdsdag i klubben.

Lørdag den 25. maj – havnens dag og maritimt loppemarked.

Søndag den 23. juni – Skt. Hans – forhåbentlig uden afbrændingsforbud, så vi både kan starte grillen og se bål og fyrværkeri.

Lørdag den 07. september – havnerundfart.

– o0o –